Garantie

Uw specialist in schoonmaak, specialistische reiniging en vloeronderhoud

Van de Pol Dienstverlening staat voor kwaliteit. Deze belofte maken wij waar door onze ervaring, vakmanschap en passie voor het werk. Met een no-nonsense mentaliteit gaan we voor uw tevredenheid. 

Daar zijn we helder in!

Gecertificeerde en dus gegarandeerde kwaliteit

Ieder mens heeft een andere beleving van kwaliteit. Om zeker te zijn dat we continue dezelfde hoogwaardige en meetbare kwaliteit leveren in o.a. onze specialistische reiniging, voldoen wij aan de belangrijkste kwaliteitskeurmerken zoals het OSB keurmerk en zijn wij VCA gecertificeerd voor de specialistiche reiniging. Door gedegen kwaliteitscontrole, persoonlijke evaluaties en heldere communicatie met u als opdrachtgever op te nemen in onze werkprocessen kunnen wij onze hoge kwaliteitseisen waarborgen.

Download ons VCA Certificaat
 

Ons lidmaatschap van OSB: uw kwaliteitsgarantie

De Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) is de brancheorganisatie van de schoonmaak- en glazenwassersbranche in Nederland. Het belangrijkste doel van deze belangenvereniging is het leveren van een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de schoonmaakdienstverlening. OSB maakt dit concreet door o.a. trainingen en het uitreiken van de Golden Service Awards.

Download ons OSB Keurmerk hier

Een goed milieu is de basis voor de toekomst

Bij Van de Pol staan kwaliteit, continuïteit en bovenal duurzaamheid hoog in het vaandel. De 3 M's staan centraal in ons beleid: meerwaarde, mens en milieu. Vanuit het besef dat de mens centraal staat in onze dienstverlening richten we ons op goede arbeidsomstandigheden, veilige machines en ecologisch verantwoorde middelen. Om ook onze kinderen een goede basis voor de toekomst te bieden.